Om oss2018-09-20T21:49:24+00:00

Om Falerum Kök

I vår fabrik i Falerum blir trä till färdiga kök, garderober och skåp. Här börjar och slutar allting i din vision. Först när du är helt nöjd är vi det också.

Vi bygger alla våra kök och förvaringslösningar från grunden. Det innebär att vi kan anpassa mått, material och detaljer efter just dina unika önskemål och behov. Hos oss är allt mellan himmel och jord möjligt, så inom ramarna för sunt förnuft får din fantasi flöda helt fritt.

Huvudsakligen tillverkar vi kök, men till sysslorna hör även skåp, garderober, bokhyllor och många andra olika lösningar för förvaring. Kanske har du länge drömt om en egen walk in closet? Eller ett vitrinskåp i samma utförande som köket? Oavsett stil och form kan du räkna med kompromisslös noggrannhet i varje detalj och ett slutresultat som håller allra högsta kvalitet. Precis som du vill ha det.

Kök och förvaring från Falerum Kök håller sig vacker och funktionell i decennier. Det är vår garanti till dig. Vid sidan av den höga kvalitet som vi alltid levererar får vi ofta höra att vi är flexibla och lyhörda. Att vi är ett litet familjeföretag som går att lita på. Från vår sida är det alltid öppna kort och snabba beslut som gäller.