Så går det till2018-01-16T08:31:13+00:00

Så går det till

Förverkligandet av ditt drömkök inleds vanligtvis med ett förutsättningslöst möte hos oss. I lugn och ro diskuterar vi dina möjligheter och förväntningar. Tillsammans med dig gör vi sedan en skiss som vi följer till punkt och pricka.

Utgångspunkten i vårt arbete är alltid dina idéer och önskemål. När kök byggs från grunden går det mesta att lösa. Höjd, bredd, material, beslag med mera – allt kan specialanpassas in på millimetern. Tycker vi sedan att din grundidé kan trimmas ytterligare flikar vi självklart in med egna förslag också. Vi har byggt otaliga kök genom åren och delar gärna med oss av vår erfarenhet.

När din idé har mynnat ut i en grov skiss kommer vi hem till dig och mäter upp de exakta måtten på plats. För oss är alla detaljer lika viktiga. Ska ditt kök bli exakt så snyggt och funktionellt som du önskar är det perfektion i alla led som gäller.

Så snart du godkänt ritningen och valt alla material, vitvaror och beslag så börjar vi snickra. Därefter följer målning, eldragning och en dag för montering. Då kommer våra duktiga montörer hem till dig och sätter allting på plats.

Inom några veckor från första mötet kan du samla familjen för att njuta av riktig kvalitetstid i ert nya kvalitetskök.